Hatalmas feladat, kellemes meglepetéssel

Én is, mint minden nő imádjuk azt a fajta szabadságot, amit a mobil telefonunk ad azzal, hogy akárhova magunkkal tudjuk vinni és mindig elérhetőek vagyunk. Tudunk így kommunikálni folyamatosan mindenkivel, és azt gondolom, hogy egyébként ez tipikusan a nők feladata, hiszen egy férfi a leterhelt napokban képtelen arra, hogy még kommunikáljon is, és fenntartsa a kapcsolatot a családon belül vagy a barátokkal. Persze ennek a nagy szabadságnak meg van a maga átka is, hiszen ezek a mai csúcsszuper telefonok már nagyon sérülékenyek, és bár én sem gondoltam soha, hogy velem bármikor is elő fog fordulni, hogy annyira összetörnöm a telefonomat, hogy be se tudom kapcsolni, sajnos sikerült, hiszen egy teljes emeletet sikerült esnie sajnos a kezemből.

És hát persze a nők örökös mumusa, az adatmentés nálam sem volt megoldva, cserébe tényleg az összes fontos adat a telefonomon volt, így nagyon gyorsan kellett keresnem valakit, aki tud nekem segítséget nyújtani az adatmentés telefonról feladatában. Volt egy két ember az ismeretségemben, akiket megkérdeztem gyorsan, hogy hova tudnék fordulni ez ügyben, és meglepetésemre többen is ajánlották az andoridszerviz.hu csapatát, így aztán vettem a bátorságot és nem is keresgéltem tovább, hiszen tudtam, hogy ha többen is ajánlják a munkájukat, akkor bizony fognak tudni segíteni nekem is.

Nem is kellett szomorúan hazatérnem, ugyanis hihetetlen profi és szakmai munkát nyújtottak a csapat tagjai, nagyon gyorsan megoldották számomra az adatmentés feladatát, és még ajánlást is adtak, hogy hogyan tudnám ezt megkerülni egy egyszerű módon, hogy ha legközelebb ilyen helyzetbe kerülnék csak át kelljen emelni a felhőből az adatokat az új telefonomra. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, hiszen ha ezt a hatalmas feladatot ennyire egyszerűen meg tudták oldani, biztos vagyok benne, hogy semmitől sem riadnak vissza.