Már csak egy kiegészítő hiányzik

Az ember úgy tölti a gyerekkorát, ahogyan éppen az élet engedi, hiszen abba éppen sok beleszólása vagy alakítási lehetősége nem nagyon van sajnos, vagy nem sajnos. Már a kamaszkor egészen más, mert ott a személyiség kifejlődésével azt is meghatározzuk, hogy melyik irány vagy vonal érdekel minket, még akkor is, ha ekkor tényleg nagyon gyereknek számítunk még. Később aztán a középiskola, egyetem és a munkahelyek teljesen átalakítják a világot. Sokszor egészen észrevétlenül.

Én például nagyon sokáig rendszeresen sportoltam, méghozzá nem is akárhogy, hiszen tájfutó voltam és egészen tizennyolc éves koromig versenyekre is jártam és volt egy-két nem is annyira rossz eredményem. Persze az egyetemen teljesen más helyre helyeződött a hangsúly, ezért a tájfutást abba is hagytam, csak néha jártam ki futni, az első munkahelyemmel pedig teljesen észrevétlen el is tűnt ez az egész. Semmit sem sportoltam. És nagyon sokáig ez szinte fel sem tűnt nekem, észre sem vettem, hogy hihetetlen változásokon megy keresztül az életem úgy, hogy észre sem veszem.

Most, évekkel később jöttem rá, hogy mennyire hiányzik nekem a futás, és elő is vettem a régi sportórámat. Teljesen jól működik, egyetlen dolog fog kelleni még hozzá, egy új apple watch szíj. A régi ugyanis elszakadt, és már emlékszem, hogy talán ezért is tettem le először az órát, és egyben a futást is. Persze aztán teljesen el is maradt, de most már rendeltem egy szíjat az applewatchshop.hu oldalról, és már alig várom hogy megérkezzen, és újra nekivágjak a kilométereknek. Biztos vagyok benne, hogy sokkal fittebb és energikusabb leszek minden nap, nem beszélve arról, hogy egészségesebb is egyben.